Voor haar & hem

Overzichtpagina voor haar & hem

Kijk snel wat my true colours voor u kan betekenen:

Persoonlijke kleuranalyse

My true colours laat je zien dat de kleuren van je ogen, haar, huid,…perfect in balans zijn en een mooi geheel vormen. Je leert de juiste kleuren te kiezen die je uiterlijk én uitstraling ten goede komen. Het dragen van de juiste kleuren (kleding, haar, make-up,…) bepaalt voor een groot stuk of je er goed uitziet. In de goede kleuren zie je er frisser en stralender uit, je ziet er op je best uit!

Stijl en figuuranalyse

Bijna niemand heeft een figuur dat perfect in evenwicht is, en dat de juiste verhoudingen heeft! Door de juiste kledingstijl en accenten kunnen we de illusie wekken van een perfect figuur. je leert hoe je jouw sterke kanten kan accentueren en je minder sterke kanten kan verdoezelen. Het dragen van stijlvolle kleding, passend bij je persoonlijkheid en je lichaamsbouw vergroot je zelfvertrouwen.

Professionele make-up

Als Make-up Artist kan Cath je niet alleen professioneel maquilleren, maar ze deelt ook haar tips & trics zodat je jezelf ook op een heel eenvoudige maar doeltreffende manier kan opmaken!

Personal shopping

Na een kleurenanalyse en stijladvies weet je welke kleuren en stijl bij je passen!
Een volgende stap is op zoek gaan naar die kledingstukken die je garderobe perfect aanvullen, ook hier kan my true colours jou bij adviseren. Meer nog, Cath gaat met je mee, we gaan samen winkelen! my true colours adviseert je bij je aankopen, en jij beslist natuurlijk over budget en tijd!

Garderobeplanning

Wij bieden je de mogelijkheid, om na een kleur- en stijlanalyse, samen je garderobe door te nemen. We sorteren samen de kledingstukken. Wij kunnen je dan uit je overzichtelijke garderobe de juiste combinaties adviseren en je aanraden om de juiste kledingstukken aan je garderobe toe te voegen.

Workshops & homeparty’s

my true colours werkt voor de kleurenanalyse en make-up graag in groepjes. Iedere deelnemer krijgt individueel advies, maar de deelnemers zien verschillende kleurtypes aan bod komen, en zo leren ze dat een bepaalde kleur voor henzelf heel goed kan zijn, en voor iemand anders totaal fout.

Totale make-over

Wil je een totaalpakket? Ga je voor een complete restyling?
Met deze 3 arrangementen doe je alleen maar voordeel.